Vi længes mod forår

Om vinteren sidder de fleste – i hvert fald haveentusiaster – og længes mod forår. Men vi skal huske også at nyde denne tid. Haven i klar frost og solskin har sin egen skønhed – og de små forårsbebudere er allerede begyndt at titte frem mange steder. Desuden er det nu man kan krølle sig op under et tæppe med en kop varmt – og begynde at planlægge foråret i haven. Måske har du allerede sidste forår lavet en liste med ting som du gerne ville forbedre næste år – eller måske savner du ideer og inspiration til hvad der kan gøre dit haverum til en skøn oase.

Hvadend du har fuldstændig styr på hvad du ønsker dig, eller om du godt kunne bruge en sparringspartner på udskiftning af planter og omlægning af bede – eller simpelthen bare mangler gode råd, så er det ROEDS PLANTESKOLE du skal besøge! Vi lægger ikke skjul på at vi elsker planter, og vi bestræber os på at tilbyde dig de bedste sorter og den bedste rådgivning. Vi har et stort udvalg af arter og sorter og et stort udvalg af størrelser, fra helt små til meget store.

Besøg af en havekonsulet i en time: KUN kr. 499,-

Vi kan rådgive om alt f.eks. beskæring, anlæg af ny have eller bede, plantevalg,                                   udformning af terrasse, placering af legehjørne mm.

Nyt fra Roeds Planteskole

Vi holder dig opdateret med seneste nyt fra planteskolen.

Månedens haveplante i Marts måned

Hamamelis Jelena (Troldnød) 150-200 cm. Blomstring februar-april. Busken har stive grene, og blade med tydelige bladnerver, som pryder hele sommeren.
Alene navnet fortæller, at busken er noget særegen, og selve blomsterne er også noget usædvanlige og overraskende. Troldnød findes i flere farvevarianter med gule, orange og rødlige blomster. En spændende vinterblomstrende busk, som gerne finder sin plads mellem andre prydbuske i havens nemme bed.
Gode naboer som klokkebusk (Weigela Red Prince), Spiræa Little Princess og Potentilla Abbotswood.

Åbn nyhed »

Ændrede åbningstider i vinterperioden

 
Butikken er ikke fast bemandet i vinterperioden – men vi går oftest på planteskolen og kan komme og ekspedere. Så længe der er frost i jorden anbefaler vi derfor at man ringer først så man ikke risikerer at komme til en låst dør.
For aftale ring enten på vores hovednummer 86443131 eller alternativt til Henning: 28877788 eller Leon: 27612662.

Åbn nyhed »

Gratis beskærings kursus d. 17. + 18. marts 2018

Vi holder traditionen tro gratis beskæringskursus d. 17. og 18. marts 2018 – begge dage kl. 10.00 til 11.00 og 13.30 til 14.30. Så kom og nyd en times tid sammen med os, i vores cafe “Lysthuset” hvor vi taler om beskæring af de mest gængse haveplanter så som roser, frugttræer, buske o.lign. – vi lover at det bliver informativt. Undervejs svarer vi naturligvis også gerne på spørgsmål om beskæring og div. andet.
Vi ses :)

Åbn nyhed »