Efterår er HAVETID

Efteråret har nu godt tag i os, og vejrudsigten er en lidt blandet fornøjelse.. men der er stadig masser du kan gøre for din have inden vinteren for alvor kommer over os. Fx. er det den bedste årstid at plante bl.a. hæk, buske og træer på – et gammelt ordsprog siger at “om foråret kan ting gro – om efteråret skal de gro”.

– Hvis der trænger til udskiftning af planter, omlægning af bede eller du mangler gode råd, så er det ROEDS PLANTESKOLE du skal besøge! Vi lægger ikke skjul på at vi elsker planter, og vi bestræber os på at tilbyde dig de bedste sorter og den bedste rådgivning. Vi har et stort udvalg af arter og sorter og et stort udvalg af størrelser, fra helt små til meget store.

TILBUD: Besøg af en havekonsulet i en time: KUN kr. 499,-

Vi kan rådgive om alt f.eks. beskæring, anlæg af ny have eller bede, plantevalg,                                   udformning af terrasse, placering af legehjørne mm.

Nyt fra Roeds Planteskole

Vi holder dig opdateret med seneste nyt fra planteskolen.

Oneleg Julepakke

I anledning af julen har vi lavet en pakke til den perfekte julegave:

1 skammel værdi 349,-
1 sædeovertræk værdi 129,-
1 skridsikring værdi 79,-
1 par handsker værdi 79,-

Hele herligheden fås lige nu til KUN 499,-

Åbn nyhed »

Sæsonens bedste

Efterårssæsonen er over os – og hver sæson hver sine favoritter. Vi har udvalgt nogle få som vores favoritter i efteråret: Heuchera (Alunrod) – ‘Black Pearl’, Diervilla Splendens ‘Diva’ og Malus ‘Aros. Læs meget mere om hver enkelt under vores nyheder.
 

Åbn nyhed »

Trænger du til en ny hæk..

så er det ved at være sidste chance … men vi har stadig planter til salg.
Hæk kan plantes så længe man kan komme i jorden for frost – og omend koldere og mere regnfuldt så kan man dog stadig grave. Så skynd dig ud til os og få fingre i de “sidste” planter for i år.

Åbn nyhed »