Beskyttelse af personlige oplysninger

Dette website er ejet af:

Roeds Planteskole, e-mail roeds@roeds-planteskole.dk

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Beskrivelse af databehandlingen

Formål:

  •         Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.
  •         Kundeservice med support ved henvendelser.
  •         Fakturafremsendelse ved køb på konto.

Kategorier af personoplysninger:

  •         Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger: Alm. personoplysninger, f.eks. navn, e-mail og brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilder:

Vi har fået dine oplysninger:

  •         Direkte fra dig.
  •         Vores databehandler er Mailchimp

Behandlingsgrundlag:

Det er nødvendigt for os at ligge inde med disse oplysninger for at give dig muligheden for at købe på konto hos os.

Modtagere:

Vi har indgået databehandleraftale med denne databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

  •         Mailchimp, som håndterer mailadresser i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger, vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Roeds Planteskole

Hobrovej 308

8920 Randers NV

Tlf.: 86443131

E-mail: roeds@roeds-planteskole.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger, som vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysninger i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over Roeds Planteskoles behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28, 5., 1300 København, tlf.: 33193200, e-mail: dt@datatilsynet.dk

 

Cookies

Vores hjemmeside bruger cookies til at tilpasse indhold. Vi deler ikke oplysninger om dit brug af websitet med andre partnere.

Du samtykker vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.